_______________________________________________________________________________________________________

Bruiloften

Zijn jullie op zoek naar een ervaren Bruiloft DJ? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij in Groningen, Drenthe en Friesland het bedrijf die jullie zoeken!

Wij beschikken over twee verschillende Drive in shows. De ”Basic show” en de ”Trendy show”. Alle shows zijn uit te breiden met extra’s, zoals een verlichte LED-dansvloer, lichtletters ”LOVE”, extra sfeerverlichting, saxofonist of percussionist. Twijfelen jullie nog tussen een band of een DJ? Dan is een DJ met Saxofonist of Percussionist misschien wel de juiste keuze voor jullie bruiloft!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat bruidsparen het prettig vinden om hun wensen en verwachten van hun bruiloft met ons te bespreken. Wij komen bij jullie thuis (of spreken ergens af) om op die manier jullie wensen, zoals muziekkeuze, openingsdans, stukjes etc. met jullie door te nemen. Verder nemen wij altijd contact op met de locatie op de momenten van op- en afbouw met elkaar af te stemmen. 

_______________________________________________________________________________________________________

REACTIES VAN BRUIDSPAREN

T & K

”Super bedankt voor het draaien op onze bruiloft! Het was echt een geweldig feest en iedereen heeft ontzettend genoten! Samen hebben wij al onze wensen voor onze bruiloft met Peter doorgenomen, dit vonden wij erg prettig! Nogmaals super bedankt voor een geweldige bruiloft!”


A & L

”Bij deze nog super bedankt voor het draaien op onze bruiloft. Je hebt er een top feest van gemaakt. Wij hebben er van genoten. Het kon echt niet beter, een hele goeie PR voor jezelf. Wij zijn nu op het vliegveld en gaan op vakantie naar de zon en nagenieten van de fantastische dag!”


B & E

”Wij hebben Peter als DJ gehad voor onze bruiloft. Wat wij met hem hadden besproken heeft hij ook gedraaid, 80’s, 90’s en hedendaagse muziek, voor elk wat wils. Iedereen heeft enorm genoten, de sfeer zat er goed in en iedereen stond op de dansvloer. Wij kijken terug op een fantastisch geslaagde bruiloft!”


_______________________________________________________________________________________________________

BRUILOFT video’s