Feesten & evenementen

Peter Mans Music is het bedrijf voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest, verjaardag, opening of het verzorgen van licht & geluid voor uw evenement. 

Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij in Groningen, Drenthe en Friesland het bedrijf die u zoekt! Wij beschikken over kennis, creativiteit, ervaren DJ’s en live-acts en professioneel apparatuur om ook uw feest of evenement tot een groot succes te maken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee. 

Bedrijfsfeesten

Wilt u uw bedrijf promoten? Of wordt het tijd voor een gezellige avond met al je collega’s? Wij kunnen u ondersteunen bij uw bedrijfsfeest.

Het leveren van een Allround DJ, inclusief licht & geluid is voor ons geen probleem. Uw bedrijfsfeest is natuurlijk uit te breiden met onze extra’s, zoals een verlichte dansvloer of DJ in combinatie met een saxofonist of percussionist.


tentfeesten

Een tentfeest organiseren en op zoek naar een Allround DJ? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring weten wij het publiek in uw tent zeker los te krijgen en te vermaken met allerlei muziek van vroeger en nu. Ook kunnen wij ondersteunen in licht, geluid, live artiesten, podia en vele extra’s tijdens jullie tentfeest. 


verjaardagen

Ben jij bijna jarig en wil jij jouw verjaardag vieren? Dit kan bijvoorbeeld met een Allround DJ inclusief licht & geluid.

Denk hierbij aan een Sweet Sixteen feest, maar ook als je 40, 50 of 60 jaar bent geworden is het een reden voor een feest! Dit kan zowel bij jou thuis of op locatie. Al jouw familie en vrienden zullen je verjaardag niet snel meer vergeten.


openingen

Bent u net een bedrijf of winkel gestart? Wij kunnen u ondersteunen tijdens de opening van uw bedrijfs- of winkelpand.

Door middel van licht, geluid, een ballonnenboog of confetti kunnen wij uw opening een extra boost geven, zodat uw bestaande of nieuwe klanten uw bedrijf of winkel niet snel meer zullen vergeten. 

modeshows

Bij een modeshow is de juiste muziek erg belangrijk en wij kunnen daarbij ondersteunen. Door passende muziek te draaien tijdens de modeshow zal het evenement helemaal compleet zijn.

Wij leveren een Allround DJ inclusief geluid en eventueel een microfoon voor de spreker. Ook kunnen wij een podium leveren inclusief catwalk. 


sportevenementen

Organiseren jullie een sportevenement en hebben jullie (extra) licht en of geluid nodig? Wij kunnen jullie hierbij ondersteunen.

Door bijvoorbeeld speakers te plaatsen inclusief microfoon zijn jullie als organisatie goed verstaanbaar en kan er tussentijds muziek worden afgespeeld. Op die manier wordt het sporten en gezelligheid perfect gecombineerd.