Extra’s

Al onze shows zijn uit te breiden met vele extra’s. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer, lichtletters ”LOVE”, DJ in combinatie met een Saxofonist of Percussionist, een photobooth of extra verlichting om jullie feest net even wat extra te geven. 

verlichte dansvloer

Een zeer gewaardeerde toevoeging voor uw feest!

De verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan uw feest, maar is ook een uitnodiging om de dansvloer te betreden. Jullie zullen merken dat deze als een magneet werkt op uw gasten en de dansvloer binnen enkele no-time gevuld is. De verlichte dansvloer kan in allerlei kleuren en programma’s ingesteld worden. Ook kan de verlichte dansvloer in verschillende afmetingen geleverd worden en is daardoor geschikt voor alle locaties. 


lichtletters ‘love’

De lichtletters ”LOVE” zijn ware eyecatchers.

Je ziet ze vaak op bruiloften als decoratie. Gebruik ze overdag als achtergrond tijdens jullie ceremonie of fotoshoot, tegen een muur bij het diner of ’s avonds bij het feest. De lichtletters zijn ook buiten te gebruiken, op een terras of bijvoorbeeld in het gras bij een mooi landgoed.

Saxofonist

Twijfelen jullie nog tussen een DJ of een band? Dan is een DJ met saxofonist misschien wel de juiste keuze!

Een ultieme combinatie van een DJ met de performance van een live entertainer waarbij de DJ een nummer draait en de saxofonist warme, jazzy en funky melodieën improviseert. 


Percussionist

Ook een geweldige en ritmische combinatie is een DJ met percussionist!

De DJ draait zijn platen en de percussionist speelt daarover verschillende ritmes waardoor de muziek veel voller klinkt en een ware beleving wordt. 

Photobooth

Op zoek naar een photobooth voor jullie feest? Door het brede aanbod is er voor elk feest een geschikte photobooth.

De foto’s worden direct geprint, dus jullie gasten gaan naar huis met de mooiste en gekste foto’s. Wij nemen leuke attributen mee voor gegarandeerd succes. 

Het is ook mogelijk om een bruidsfotograaf te boeken voor jullie feest!


extra verlichting

Creëer met extra verlichting een unieke sfeer op jullie feest!

Door middel van LED verlichting, kunnen wij bijvoorbeeld elke wand van een locatie, in de door jullie gewenste kleuren laten veranderen. Dit kan zowel binnen als buiten.