BIOGRAFIE – Peter mans

In 1992 werd Peter Mans geboren in Wildervank, een dorpje in de provincie Groningen. Van jong af aan kocht hij alle Hitzone CD’s en was hij altijd bezig met muziek.

In 2006 kocht Peter Mans zijn eerste DJ set om op zijn slaapkamer te gaan oefenen en al snel kwam hij erachter dat het vak als DJ echt voor hem is weggelegd. In 2008 begon hij te draaien in de plaatselijke discotheek, maar het bleef hier niet bij.

In de zomer van 2011 besloot Peter Mans om te gaan draaien op de leukste jongerencamping van Nederland, genaamd Camping Appelhof op Terschelling. Hier stond hij onder andere in het voorprogramma van Martin Garrix, Lil Kleine, Ronnie Flex, JeBroer en Mental Theo.

Tegenwoordig staat Peter Mans in allerlei horecagelegenheden in Nederland te draaien. Bijvoorbeeld tijdens Kingsday in Groningen, tijdens de Afterparty op de veerboot na het concert van Hessel & Tess in Ziggo Dome, op Foute Party’s van Q-Music en in 2017 was hij nog te gast bij Radio 538. Ook draait Peter Mans vaak in tentfeesten, discotheken, clubs, kroegen, cafés, of tijdens bruiloften, lounge party’s en openingen van diverse zaken.

Kort gezegd, Peter Mans is een ervaren Allround DJ die van elk evenement een feest weet te maken voor jong en oud! Muziek van 70’s tot 00’s, van Feest tot Urban in de mix met de hits uit de Top 40! Peter Mans kan het allemaal! Door zijn jarenlange ervaring beschikt Peter Mans over veel kennis en creativiteit. Hierdoor is hij ook in staat om voor elk feest of evenement het juiste licht & geluid, allround DJ’s, live-acts of ander professioneel apparatuur te verzorgen.